Sök medlemskap

Galleri Hantverket driver butik och galleri på söder i Stockholm. Idag är vi 19 medlemmar som säljer egentillverkade alster i butiken. Vi eftersträvar en stor öppenhet vad gäller form, material, tradition och nytänkande av god kvalitet.
Det första året är man medlem på prov och får under denna tid sälja sina alster i butiken på samma villkor som ordinarie medlem. Efter ett års provmedlemskap kan man ansöka om fast medlemskap.
Som medlem deltar man aktivt i verksamheten genom att hålla öppet i butik och galleri, bygga utställningar, skylta mm. Antal arbetsdagar per medlem är 1-2 i månaden.
Medlemmar får tillgång till hyllor i butiksdelen och disponerar dessutom hela lokalen under sommaren och december månad. Provisionen är 20% av försäljningsbeloppet och vi har en mindre hyresavgift. Som medlem kan man också ha separatutställning i galleridelen till förmånliga villkor.
Till ansökan bifogas några foton, information om dig själv och din verksamhet, CV, och kontaktuppgifter. Arbetsprover lämnas först efter förfrågan av oss. Lämna ansökan i butiken under våra öppettider eller skicka till vår adress nedan. Bedömning görs främst utifrån kvalitet och material/form som tillför variation i butiken.