Skip to content Skip to footer

Sök medlemskap

Sök medlemskap

Galleri Hantverket driver butik och galleri på söder i Stockholm. Idag är vi 19 medlemmar som säljer egentillverkade alster i butiken. Vi eftersträvar en stor öppenhet vad gäller form, material, tradition och nytänkande av god kvalitet.

Första året som medlem

Det första året är man medlem på prov och får under denna tid sälja sina alster i butiken på samma villkor som ordinarie medlem. Efter ett års provmedlemskap kan man ansöka om fast medlemskap.

Att vara medlem

Som medlem deltar man aktivt i verksamheten genom att hålla öppet i butik och galleri, bygga utställningar, skylta mm. Antal arbetsdagar per medlem är 1-2 i månaden. Medlemmar får tillgång till hyllor i butiksdelen och disponerar dessutom hela lokalen under sommaren och december månad. Provisionen är 20% av försäljningsbeloppet och vi har en mindre hyresavgift. Som medlem kan man också ha separatutställning i galleridelen till förmånliga villkor.

Skicka in din ansökan

Till ansökan bifogas några foton, information om dig själv och din verksamhet, CV, och kontaktuppgifter. Arbetsprover lämnas först efter förfrågan av oss. Lämna ansökan i butiken under våra öppettider eller skicka till vår adress. Bedömning görs främst utifrån kvalitet och material/form som tillför variation i butiken.

Adress:
Galleri Hantverket
Götgatan 63
116 21 Stockholm

Galleri Hantverket © 2023

Org. nummer: 769604-7765