Skip to content Skip to footer

Anna Wennerstrand

MOSAIK
5 MAJ – 17 MAJ

Anna Wennerstrand, keramiker, visar skulpturer och mosaiker med jugendkänsla. Starka organiska former med kärlek till flora och fauna.
 

”Naturens former är min inspirationskälla. En outsinlig källa att ösa ur. Jag öppnar porten till ateljén och kreativiteten flödar. Jag vill att min konst ska locka till beröring, ge en sinnlig upplevelse, roa och väcka minnen till liv. Vackra former på ett frö, en snäcka, eller ett djur ger upphov till en ny skulptur. Jag ändrar skalan, förstorar, förminskar, leker lite, för att förtydliga skönheten. Min produktion består av mosaiker och skulpturala objekt, speglar, urnor, fat mm. Alla är unika. Mosaikbitarna skärs ut i den mjuka leran. De glaseras, bränns, pusslas, limmas och fogas”.

http://www.annawennerstrand.se/index.htm

Galleri Hantverket © 2024

Org. nummer: 769604-7765