Skip to content Skip to footer

Jennifer Rahlfeldt

MÅLERI & KOPPARFOLIETEKNIK
25 AUGUSTI – 13 SEPTEMBER

Jennifer Rahfeldt
bor och verkar i Mjöhult, Skåne & Woodstock, New York
I utställningen /CRUMBLE-JUMBLE/ tänker jag låta konsten och
konsthantverket få mötas.
Det vilt fria till det väl komponerade hantverket. Dessa två
ytterligheter tänker jag blanda. Måleri, skulptur, glasmosaik och möbler får stå sida vid sida.
Jag är en multidisciplinär konstnär. Förutom den visuella konsten, med måleri, skulptur i glas och metall & andra material, är jag kompositör och konstnärlig ledare för The Swedish Soundpainting Orchestra, en 10-manna nutida konstensemble, baserad i Helsingborg, Skåne.  Är musiker – sing & songwriter och poet. Genomgående i allt jag gör finns försöket till att uttrycka det inre och yttre och att utföra detta i en så live form som möjligt.
Universum, fysik, rörelse, och vår existens är vad som intresserar mig. Ordet /JUMBLE/ , har jag lånat från ett koncept från konstformen Soundpainting, vilket är ett nyskapat teckenspråk för att kunna utföra live-kompositioner (läs mer på:www.soundpainting.com) , där kompositören ber orkestermedlemmarna att byta plats på pågående material.
/CRUMBLE/ får stå för sig själv, då det onekligen verkar som om att vareviga gång ett mönster väl har etablerar sig, går det genast ur tiden.

 

Galleri Hantverket © 2024

Org. nummer: 769604-7765